club μπουζούκια πίστες bar

CLUB ΑΘΗΝΑΣ

Τα νυχτερινά κέντρα Αθήνας έχει αναρίθμητα για να απογειώσουμε την διασκέδαση μας, και φυσικά η χειμερινή της βερσιόν εστιάζεται σε δύο πολύ αγαπημένες γειτονιές της πόλης, το λαοφιλές Γκάζι και το πολύ δημοφιλές Κολωνάκι.

Οι Αθηναίοι έχουν χρίσει αυτές τις περιοχές ως τα απόλυτα hotspot της πόλης, αφού υπάρχουν και παλιά μαγαζιά πυλώνες της διασκέδασης τους εκεί, αλλά και νέες προσθήκες που προκαλούν τον απόλυτο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα. Όταν αναφερόμαστε σε νέες προσθήκες, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πρώτα το υπερκλανο που ήρθε στην περιοχή του Κεραμικού και τάραξε τα νερά της νυχτερινής μας ψυχαγωγίας, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της πόλης. ο λόγος φυσικά για το φαντασμαγορικό Lohan club Γκάζι.

Το Lohan athens club είναι ένα σπουδαίο μαγαζί, ένα εγχείρημα της superstar Lindsey Lohan και του επιχειρηματία Dennis Papagerwgiou. Αυτό που το έκανε τόσο γρήγορα δημοφιλές είναι πως δεν θύμισε σε τίποτα την κλασσική έννοια της διασκέδασης σε ελληνικά δεδομένα, καθώς στήθηκε εξ ολοκλήρου σε προδιαγραφές μαγαζιών του εξωτερικού, με rnb και house vibes, live acts και φαντασμαγορικά οπτικοακουστικά υπερθεάματα να σαγηνεύουν όλςε τις αισθήσεις μας, όπως άλλωστε θα συμβεί και τον ερχόμενο χειμώνα.

Αυτή ήταν η νέα προσθήκη στην περιοχή του Κεραμικού, όμως η νέα χειμερινή σεζόν μας επιφυλάσσει και ένα new entry στον χάρτη του Κολωνακίου, και αυτό δεν είναι άλλο από την μεταφορά του εξαιρετικού Block 146 από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας στην πλατεία Κολωνακίου. Το συγκεκριμένο μαγαζί αποτέλεσε ένα από τα σπουδαιότερα meet points όλης της Αθήνας, αφού συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο στοιχεία εστιατορίου, καφετέριας και νυχτερινού μαγαζιού, με το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά όπως άλλωστε θα κάνει και για την σεζόν 2017-2018 από την νέα του στέγη.

Το penarrubia lounge athens θα πάρει την θέση του club restaurant στην παραλιακή οδό του Αλίμου, το οποίο με την σειρά του μετακομίζει στην παλία του τοποθεσία στην Λουκιανού. Το Penarrubia  είναι αναμφίβολα ένα πολύ αγαπητό στέκι της πόλης, καθώς είναι ένα από τα σπουδαιότερα all day bar-restaurant της πρωτεύουσας.

Στην πολύ δημοφιλή αυτή γειτονιά της Αθήνας, υπάρχει και ένα μαγαζί που απογειώνει την ελληνική ψυχαγωγία, και την φτάνει στην καλύτερη μορφή της, και αυτό δεν είναι άλλο από το μοναδικό Tokyo club athens, ένα μαγαζί με πάρτι που φτάνουν την ψυγαγωγία στο κόκκινο με το αθηναικό κοινό να το καθιστά κατάμεστο σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

Όσον αφορά το Γκάζι ένα από τα στολίδια του είναι το μαγαζί εκείνο που απογειώσε το live clubbing και το έχρισε ως νούμερο ένα τάση της διασκέδασης. και ο λόγος φυσικά για το εξαιρετικό BOX Athens Melisses , με τις Μέλισσες να προκαλούν τον απόλυτο πανικό στα δρώμενα όπως άλλωστε θα κάνουν για ακόμα μια σεζόν.

Στην περιοχή του Κεραμικού πρωταγωνιστεί και το νούμερο ένα club, Akanthus club Γκάζι ένα μέρος με τα καλύτερα πάρτι, τους top dj’s και όλη την Αθήνα να διασκεδάζει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, και την καλοκαιρινή του βερσιόν να προκαλεί ανάλογο πανικό στα νυχτερινά δρώμενα από την θερινή του στέγη στην περιοχή της Παραλιακής.

το Blast athens club είναι εκείνο το μαγαζί που έγινε γνωστό από την παρουσία των Ace2Ace, του Johny Gerontakis & Mc Steve δηλαδή δύο dj που βρίσκονται πίσω από την θρυλική υπερπαραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα Show me love, με το μαγαζί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία και το αθηναικό κοινό να το επιλέγει φανατικά.

Ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος για να επισκεφτείς το Γκάζι και να το επιλέξεις για να απογειώσεις την διασκέδαση σου είναι το μοναδικό Toyroom Athens club, ένας χώρος με top parties και vibes που κυμαίνονται από rnb μέχρι και τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

Αλλά μιας και αναφερθήκαμε σε top ελληνικές μουσικές επιτυχίες, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον Ναό της νυχτερινής ψυχαγωγίας, το απόλυτο ελληνάδικο για τα μουσικά νυχτερινά δεδομένα της πόλης, το μοναδικό voodoo athens club ,στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. το Όλα αποτελεί ένα σπουδαίο όνομα στα νυχτερινά δρώμενα, αφού υπάρχει και στα Βόρεια Ποράστια και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες μας συντροφεύει από την περιοχή της Παραλιακής σε Αττικά πλαίσια, όπως και από τα νησίιά της Νάξου και της Ρόδου.

Club, Μπουζούκια & Πίστες στην Αθήνα