4711 club 2019 Λεωφόρο Κηφισίας. Τηλέφωνο 2118503680, τιμές, κρατήσεις, τραπέζι, διεύθυνση, χάρτης, φιάλη, φοιτητικό, τραπέζι, μπουκάλι

4711 Marousi club (Πρώην Αυτοκίνηση)

Η Κηφισίας 7, στο Μαρούσι, ο χώρος δηλαδή που στεγάζεται το 4711 athens, αποτελεί μια θρυλική τοποθεσία για τους κλασσικούς λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης καθώς εκεί βρισκόταν το ιστορικό club, Αυτοκίνηση, που βρισκόταν στην πρωταγωνίστρια γραμμή τις προηγούμενες δεκαετίες και σε συνδυασμό με το ισχυρότατο brand name που ‘πραγμάτωσε’, φιλοξένησε χιλιάδες Αθηναίους στο stage του. Έτσι, συνεχίζοντας αυτή την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, και με την μοναδική αύρα και θετικά vibes που υπήρχαν διάχυτα, το μαγαζί ανανεώνεται, εκμοντερνίζεται, και ακολουθεί το ρεύμα της εποχής, live clubbing. Για τα τελευταία χρόνια, οι θαμώνες του εν λόγω μαγαζιού, απολάμβαναν  το πραγματικά πολυποίκιλο μουσικό πρόγραμμα του Διονύση Σχοινά, από τους αναπαυτικούς καναπέδες του μαγαζιού, ενώ όσοι είχαν πιο κλαμπίστικη και συναυλιακή διάθεση, στέκονταν κοντά στο stage ή στις δύο μεγάλες μπάρες του χώρου.

Αυτό μεταφέρθηκε αναλλοίωτο και την φετινή σεζόν, αφού στο stage του 4711 μαρουσι θα πρωταγωνιστεί ο εκρηκτικός Διονύσης Σχοινάς. Η εναλλακτική μορφή διασκέδασης που προάγει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια το 4711, ταίριαξε απόλυτα με αυτό το σχήμα, και το αποτέλεσμα έχει δικαιώσει και ξεπεράσει τις προσδοκίες όσων το επιλέγουν, αφού πραγματικά, από την Κηφισίας 7, περνάει όλη η Αθήνα.

Το μουσικό τιμόνι λοιπόν, κρατούν επάξια οι μοναδικοί Ονιράμα, ένα συγκρότημα ο οποίο είναι στη κορυφή των προτιμήσεων μας, με το κοινό να καθιστά κατάμεστο κάθε μαγαζί στο οποίο εμφανίζονται. Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκαν, φάνηκε πως είχαν έρθει για να μείνουν, καθώς έφεραν έναν «αέρα» ανανέωσης στα μουσικά και νυχτερινά δρώμενα. Το μουσικό τους πρόγραμμα ελίσσεται με τον πιο άρτιο τρόπο σε διάφορα είδη μουσικής αφού διαθέτουν εξαιρετικά χορευτικά κομμάτια αλλά και εξαιρετικές αισθαντικές μπαλάντες. Ποτέ δεν επαναπαύθηκαν στα ήδη κεκτημένα τους, αντιθέτως έχοντας ως κύριο όπλο τους, τη μουσική τους δημιουργικότητα και την μοναδική χημεία που έχουν με το κοινό τους, άφησαν το δικό τους στίγμα, και φέτος προκαλούν τον απόλυτο χαμό από το 4711.

Μαζί τους είναι ο εκρηκτικός Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έχει βρει τη μαγική συνταγή της επιτυχίας και του πώς να φτάνει το κέφι και την απόλυτη ψυχαγωγία στο κόκκινο. Με ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, αλλά πάντα στοχεύοντας στο να κάνει το όλο και αυξανόμενο φανατικό κοινό του να περνάει καλά και να τραγουδάει και να χορεύει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ήρθε στο Μαρούσι, και με έδρα του το 4711 τηλέφωνο, κάνει αυτό που ξέρει μόνο εκείνος πώς γίνεται!! Δηλαδή, τον απόλυτο χαμό.

Η χημεία λοιπόν των Ονιράμα και του Διονύση Σχοινά με το συγκεκριμένο μαγαζί, αποδείχτηκε μοναδική, και αυτό φάνηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες των εμφανίσεων τους, αφού όλη η Αθήνα το επέλεξε φανατικά για να γίνει μέρος του μεγαλύτερου non stop party της πόλης στο 4711 club athens.